Snitele din piept de pui

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2013 | 5604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan
  • 4 linguri lapte
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul se spala,se dezoseaza si se taie felii foarte subtiri.

Separat intr-un bol batem ouale spuma,adaugam parmezanul,laptele,sare si piper dupa gust.Amestecam totul bine.Adaugam putin cate putin faina pana obtinem un aluat asemanator cu cel de clatite.

Incingem putin ulei .Trecem pieptul de pui prin ou si il prajim bine pe ambele parti.

Se scoate pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura.Copii le-au servit langa cartofi prajiti Smile :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini paneuri picante